Witam, zwracam się do was z pytaniem i serdeczną prośbą.
Ania, moja kuzynka pod koniec sierpnia miała wypadek samochodowy, jadąca z przeciwka ciężarówka zjechała na jej pas i doszło do czołowego zderzenia.
Ania doznała obrażeń wewnętrznych oraz silnego urazu głowy, pojawił się obrzęk mózgu co potęgowało niepewność co do rokowań odnośnie poprawy. Utrzymywana w śpiączce farmakologicznej, wybudziła się po ponad miesiącu. Do świąt Bożego Narodzenia przebywała w szpitalu w Koninie, tam jednak nie było dostatecznych warunków na rehabilitację.
Obecnie znajduje się w Bydgoszczy w specjalistycznej klinice, gdzie poddawana jest codziennie intensywnej rehabilitacji, która zaczyna przynosić widoczne rezultaty, do pełni zdrowia potrzeba jednak sporo czasu, sił i niestety pieniędzy :(
Zwracam się do was z gorącą prośbą w imieniu najbliższych Ani czy moglibyście, rozliczając się z podatku przekazać jego 1% na rzecz rehabilitacji Ani.
W formularzu PIT wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu:
KRS 0000272272
Z dopiskiem "Dla Anny Stolarek"
1% to nie jest dużo, ale właśnie ten 1% może być znaczący i bardzo pomocny.
Wiem, że mogę na was liczyć, że znajdzie się choć kilka osób które zechcą pomóc.
Z góry wszystkim serdecznie dziękuję :dzieki:
Strona 1 z 1
Czy mogę liczyć na waszą pomoc? Serdecznie proszę
Tobi
Napisano 24.01.2012 - 17:22
Witam.
Zbliża się okres rozliczeń podatkowych za ubiegły rok. Tak jak w poprzednim roku, tak i teraz chciałbym się zwrócić do Was z serdeczną prośbą o pomoc w symbolicznym 1% podatku dla Ani, mojej kuzynki, która dzięki wpływom na jej konto w fundacji mogła korzystać z rehabilitacji, które przyniosły ogromną poprawę stanu jej zdrowia porównując do pierwszych tygodni po wybudzeniu się ze śpiączki.
KRS 0000272272
Wiem, że nie zawiedziecie ;) Z góry dziękuję
Zbliża się okres rozliczeń podatkowych za ubiegły rok. Tak jak w poprzednim roku, tak i teraz chciałbym się zwrócić do Was z serdeczną prośbą o pomoc w symbolicznym 1% podatku dla Ani, mojej kuzynki, która dzięki wpływom na jej konto w fundacji mogła korzystać z rehabilitacji, które przyniosły ogromną poprawę stanu jej zdrowia porównując do pierwszych tygodni po wybudzeniu się ze śpiączki.
KRS 0000272272
Wiem, że nie zawiedziecie ;) Z góry dziękuję
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź