Peugeot 406 Klub: Czy mogę liczyć na waszą pomoc? - Peugeot 406 Klub

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Czy mogę liczyć na waszą pomoc? Serdecznie proszę

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Tobi  

• << HDi Power >>
  • Grupa Klubowicz
  • Postów 725
  • Rejestracja 19-styczeń 09
  • GG:GG 9075383
  • Miejsce:Grąbków/k. Turku
  • Silnik:DW10TD
  • Rok produkcji:1999
  • Kolor:Vulcain Red
  • Nadwozie:Sedan

Napisano 22.01.2011 - 16:37

Witam, zwracam się do was z pytaniem i serdeczną prośbą.

Ania, moja kuzynka pod koniec sierpnia miała wypadek samochodowy, jadąca z przeciwka ciężarówka zjechała na jej pas i doszło do czołowego zderzenia.
Ania doznała obrażeń wewnętrznych oraz silnego urazu głowy, pojawił się obrzęk mózgu co potęgowało niepewność co do rokowań odnośnie poprawy. Utrzymywana w śpiączce farmakologicznej, wybudziła się po ponad miesiącu. Do świąt Bożego Narodzenia przebywała w szpitalu w Koninie, tam jednak nie było dostatecznych warunków na rehabilitację.
Obecnie znajduje się w Bydgoszczy w specjalistycznej klinice, gdzie poddawana jest codziennie intensywnej rehabilitacji, która zaczyna przynosić widoczne rezultaty, do pełni zdrowia potrzeba jednak sporo czasu, sił i niestety pieniędzy :(

Zwracam się do was z gorącą prośbą w imieniu najbliższych Ani czy moglibyście, rozliczając się z podatku przekazać jego 1% na rzecz rehabilitacji Ani.
W formularzu PIT wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu:

KRS 0000272272
Z dopiskiem "Dla Anny Stolarek"

1% to nie jest dużo, ale właśnie ten 1% może być znaczący i bardzo pomocny.

Wiem, że mogę na was liczyć, że znajdzie się choć kilka osób które zechcą pomóc.
Z góry wszystkim serdecznie dziękuję :dzieki:

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   adamo  

• ええ、あまりにも
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Klubowicz
  • Postów 683
  • Rejestracja 22-czerwiec 10
  • Miejsce:Piaseczno(AMG)/Warszawa(BMW)/Janki(BMW)/Katowice(BMW)/Poznań(AMG)/Bydgoszcz(PSA Lions)Hannover(DE)(AMG,BMW)
  • Silnik:2.2|ES9J4S
  • Rok produkcji:2003|2001
  • Kolor:Gris Thallium | Gris Thallium
  • Nadwozie:Coupe

Napisano 09.03.2011 - 12:52

Przekazałem KRS wraz z dopiskiem do Kadrowej, ma do rozliczenia, bo nikomu się nie chce i jest wygodniej 214 osób, umówiłem się z nią prze będzie rozliczać pół na pół z podanym prze ciebie KRS`em oraz kolegi Foo.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Tobi  

• << HDi Power >>
  • Grupa Klubowicz
  • Postów 725
  • Rejestracja 19-styczeń 09
  • GG:GG 9075383
  • Miejsce:Grąbków/k. Turku
  • Silnik:DW10TD
  • Rok produkcji:1999
  • Kolor:Vulcain Red
  • Nadwozie:Sedan

Napisano 24.01.2012 - 17:22

Witam.
Zbliża się okres rozliczeń podatkowych za ubiegły rok. Tak jak w poprzednim roku, tak i teraz chciałbym się zwrócić do Was z serdeczną prośbą o pomoc w symbolicznym 1% podatku dla Ani, mojej kuzynki, która dzięki wpływom na jej konto w fundacji mogła korzystać z rehabilitacji, które przyniosły ogromną poprawę stanu jej zdrowia porównując do pierwszych tygodni po wybudzeniu się ze śpiączki.

KRS 0000272272
Z dopiskiem "Dla Anny Stolarek"

Wiem, że nie zawiedziecie ;) Z góry dziękuję

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych