Nordyński Łódź Salon i Serwis ASO - Oficjalny Sponsor IV Ogólnopolskiego Zlotu 406
ArcherPAF
Napisano 17.10.2011 - 22:54
Oczywiście że będzie działać... Zawsze przy rejestracji wybierasz swojego Dealera...
Wybierając Dealera dostajesz dostęp do ofert dedykowanych dla "klubowiczów" danego dealera + ofert centralnych z PP.
Każdy dealer może mieć rożne promocje i różne rabaty :) Wybór zawsze należy do klubowicza :)
Wybierając Dealera dostajesz dostęp do ofert dedykowanych dla "klubowiczów" danego dealera + ofert centralnych z PP.
Każdy dealer może mieć rożne promocje i różne rabaty :) Wybór zawsze należy do klubowicza :)
ArcherPAF
Napisano 18.10.2011 - 10:39
Użytkownik ArcherPAF dnia 02.09.2011 - 12:54 napisał
W celu otrzymania pocztą Karty klubowicza proszę o wiadomość na adres adam.bas@nordynski.pl w załączniku z wypełnioną kartą klienta!
Jeśli nabyliście na zlocie i wypełnialiście już taką kartę to poproszę jedynie w treści maila Imię Nazwisko i Adres do wysyłki.
Jeśli nabyliście na zlocie i wypełnialiście już taką kartę to poproszę jedynie w treści maila Imię Nazwisko i Adres do wysyłki.
Wyślij do mnie wypełniony formularz i odeślę kartę :)
Tobi
Napisano 18.10.2011 - 19:41
Adam, ja mam pytanie. Mianowicie nie pokazuje mi nic w zakładce "Oferta Twojego Dealera"...
http://fotka.406-klub.pl/pics/min_855057Bez tytulu.jpeg
Czy gdzieś mam błąd w swoim profilu czy będzie to spowodowane innym czynnikiem?
http://fotka.406-klub.pl/pics/min_855057Bez tytulu.jpeg
Użytkownik Tobi edytował ten post 18.10.2011 - 19:50
ArcherPAF
Napisano 18.10.2011 - 23:09
Użytkownik Tobi dnia 18.10.2011 - 19:41 napisał
Adam, ja mam pytanie. Mianowicie nie pokazuje mi nic w zakładce "Oferta Twojego Dealera"...
Tobi, obiecuję że sprawdzę jutro z samego rańca i dam odpowiedź, ale wygląda to na chwilowy lag systemu...
Stoti, mam nadzieję że będziesz promować klub :) to same udogodnienia dla Nas klubowiczów :)
Krzychu, nocleg masz u mnie jak obiecywałem, ZAPRASZAM!!! Bo oferty rzeczywiście atrakcyjne!
Użytkownik ArcherPAF edytował ten post 18.10.2011 - 23:11

Pomoc